Jump to content

MortenAlex's Blog

  • indlæg
    23
  • kommentarer
    74
  • visninger
    54.087

Jeg Skammer Mig!

visninger

Hold kæft, hvor er jeg dog et modbydeligt menneske! Et rigtigt møgsvin!

Chattede med en vidunderlig pige i går, og lod mig rive med i legen. Selv om jeg har en skøn kone!

Men som aftenen skred frem, fik jeg mere og mere dårlig samvittighed - og endte med at bryde sammen. Sandt, jeg drak. Prøvede at drukne min smerte. Resultatet var blot, at jeg endte med at fortælle min kone alt. Gik helt og aldeles selv til korset, og bad hende korsfæste mig. Hvilket hun så gjorde! Det er længe siden min kone har skældt mig så meget ud. Hun svinede mig til, og jeg fortjente hvert et ord!

Da bølgerne havde lagt sig lidt, fik vi dog talt. Alle de små detaljer kom frem omkring vores ægteskab, og vi fik sat ord på rigtig mange ting. Hvorfor vi åbnede vores forhold, og hvorfor vi lukkede det igen. Hvilke behov vi har hver i sær, og hvad vi kan gøre ved det.

Vi fik egentlig ikke afgjort noget. Men vi smed alle forbehold, alle facader og mure - og kom ind til de forskellige kerner. Vi var hudløs ærlige, det gjorde ondt - og det var befriende på samme tid. Vi græd, råbte, grinede og var totalt udmattede til sidst.

Min kone har i dag skrevet en tråd, hvor hun udtrykker respekt for mine behov. At hun accepterer min leg på nettet, såfremt jeg aldrig tager den ud i virkeligheden. Jeg er dybt imponeret over min kones styrke og forståelse. Og jeg er dybt taknemlig for det!

Men... jeg sidder med verdens største og grimmeste følelse af at have svigtet to kvinder. Jeg har svigtet min kone, og jeg har svigtet den kvinde jeg chattede med. Jeg skulle aldrig have ladet chat-legen gå den vej, og jeg skulle have fortalt min kone sandheden med det samme! Nu er der to kvinder, der har det skidt - på grund af mig. Jeg hader mig selv, alene af den grund!

Jeg skammer mig! Skammer mig over min handling, og skammer mig over at have behov udover min kone. Jeg kan ikke tage min handling tilbage, kun sige undskyld igen og igen. Ikke at det gør alting godt igen, men det er det eneste jeg kan gøre nu.

Hvordan det vil gå fra nu af, ved jeg ikke. Min kone har tilgivet mig, og givet mig en straf. Og mener, at så vil hun ikke klandre mig for dette yderligere. Kvinden jeg chattede med, er såret og ked af det - og jeg frygter hun slår hånden af mig. Det virker ikke til at hun vil snakke rigtigt med mig igen. Det gør mig trist, men jeg accepterer hendes valg.

Lige nu ved jeg blot, at følelsen af at være et svin dominerer min tankegang.6 Kommentarer


Recommended Comments

Du har fandme også bare at skamme dig! Din møghund!

Ej, rolig skat, vi har jo talt om det. Jeg respekterer dit behov, og har givet dig lov til at chatte på den måde.

Jeg er lidt ked af at hun trækker sig væk fra dig, for det behøver hun ikke. Jeg kan godt forstå, hvis hun er blevet skræmt af det hele - men jeg er ikke farlig. Jeg mener intet ondt med det jeg skriver. Jeg prøvede bare at forklare min side af sagen.

Og skat, du er ikke et svin! Du er bare en mand...

Og så husker du lige din straf, ikke? Rengjort hus, i bad, barberet over alt, få passet ungerne af din mor, og så klar til at tilfredstille din hustru på alle tænkelige måder jeg ønsker! Jeg er hamrende ligeglad med din lyst og nydelse, du er til for mig!

Knus fra din kone

  • Like 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Har svært ved at kommentere.... Synes det er godt det du skriver, men pas på med ikke at slå dig selv for meget oven i hovedet... Tror din dejlige kone har tilgivet dig(lidt), nu mangler du bare at få "straffen"...

Del denne kommentar


Link til kommentar

Du holder den på nettet, du reflekterer, konkluderer og vælger det mest maskuline, at lægge alle kort på bordet. Respekt!

 

Du viser din kone rette respekt og sammen finder I løsning. En rigtig fræk og passende løsning. 

 

Tak for dette eksempel :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×