Jump to content

Jack D's Blog

  • indlæg
    5
  • kommentarer
    8
  • visninger
    5.728

Intro - Jack D

visninger

Hej alle - jeg er en fyr i 30erne som har en seksuel udfordring og nysgerrighed pt jeg gerne vil dele med nogle andre.

Lidt om mig

Jeg er relativ ny til at udforskel det seksuelle men vil gå mere i dybden med det og udforske. min seksuelle erfaring er relativ begærnset og jeg er nok ret ubevidst omkring hvad der foregår inde i mig i forhold til sex.

Jeg har relativ nemt ved at møde kvinder; lækre kvinder og jeg Jeg har haft en del sex partnere igennem årene men sex har aldrig rigtig været virkelig godt - det har været rart at være nøgne sammen, mærke deres kroppe varmen etc. men det har nok mere været rart end noget andet.

Jeg har pt. en dejlig og lækker kæreste pt. som jeg har sex med, hun er den 3 i rækken af kærester og en del on and off partnere. Men vi har det rigtig godt sammen på alle fronter undtagen det seksuelle.

- Jeg holder tilbage fordi min pik "ikke rigtig virker". den bliver stiv men jeg taber erektionen - specielt hvis jeg stikker den ind i hende og til tider når hun sutter.

- Jeg nyder ikke at være i hende - foretrækker at få suttet eller onaneret istedet.

- Jeg er endnu ikke kommet i hende/med hende.

Jeg oplever hende som sexet og smuk, men jeg taber bare erektionen når vi ligger sammen og har ikke rigtig noget drive. enormt frustrerende! Vi flirter, kysser godt, nyder hinandens kroppe, sms flirter/dirty talk etc. men i sengen taber jeg al lyst og drive.

Jeg kæmper derfor med følgende

- Manglende "sexual drive" - jeg oplever at jeg er passiv her. men jeg har masturberet hele livet og ofte hver dag så drivet er der. bare ikke med hende og det har også være mangelfuldt i forhold til ekskærester mm.

- At se mig selv som sexuel mand - de forskellige sider, som elsker, vilddyr etc.

- Jeg har en tendens til at tabe erektionen når jeg går ind i hende eller når hun sutter mig.

Jeg går altid halvjertet ind i sex fordi jeg ikke fungerer eller egentli har lyst fordi det medfører failure hver gang. Vi taler om det men jeg oplever lidt berøringsangst på området fra os begge.

- måske noget "performance anxiety"

Mit mål med denne log er '

* At nyde sex fuldt ud

* At blive mere "sexuelt intelligent"

* Drive et sted hvor jeg kan reflektere og dele det med andre

' At komme igennem de issues jeg pt oplever

/Jack D0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×