Jump to content

NysgerrigPige's Blog

  • indlæg
    6
  • kommentarer
    9
  • visninger
    7.264

Sære Drømme

visninger

Jeg har så sovet, sådan i etaper, og hver gang jeg er vågnet er det gået op for mig at jeg simpelthen ikke har drømt om andet end sex....

Og det er altså ikke sådan frække drømme, det var blandt andet at jeg blev dolket dolket i maven med en strap-on, hmmff! Hvad pokker går det så måske ud på? Blev der spurgt fra tekogersvensknøglefabrikken....

Men fred være med det.... Hvis det er der sygeste min slatne hjerne kan hoste op med så skal jeg vel bare være taknemmelig. Og måske også bare grine lidt....

Godmorgen til folket:) Håber i har sover bedre end jeg!2 Kommentarer


Recommended Comments

Godmorgen...

Det lyder da som en langt mere interessant drøm, end den jeg havde sidste nat.. I drømme var jeg i fuld gang med en total oprydning af forskellige skabe.. Om det var hos mig selv, eller en anden - det fandt jeg aldrig ud af. Men jeg kan hilse og sige.. at jeg ikke ligefrem var veludhvilet efter den drøm.. hehe.

;)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×