Jump to content
  • indlæg
    4
  • kommentarer
    2
  • visninger
    4.414

Må Man Det?

visninger

Har haft nogle overvejelser om, hvad jeg kan være bekendt at skrive på et seit som "Sex-debat". På den ene side mener jeg, at tabuer er til at overtræde og italesætte, for på den måde at tage vinden ud af dem... sier jeg som sejler.

På den anden side er jeg bange for, at omtale også kan virke som promovering. Og når det gælder tabubelagt sex, mener jeg, vi skal være varsomme med at promovere, for folk, som ikke er til den slags, skal ikke lokker på afveje, involveres i noget de ikke kan håndtere.

Endeligt er det jo lidt svært at stå frem med foto og erkende... Nu kunne man jo droppe et genkendeligt billede. Men jeg mener også, at det er vigtigt at vedstå sig det, man er, så vidt over hovedet muligt.

Men jeg har valgt at lægge en beretning ud her på seitet...alle mine modforestillinger til trods.2 Kommentarer


Recommended Comments

Der har været noget debat omkring det for lang tid siden, og så vidt jeg husker, er reglen blot at det ikke må være i strid med gældende dansk lovgivning? Det giver god mening for mig.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Der er vist ting som er lovligt i DK som ikke er ønsket herinde. desværre. Nu tænker jeg billeder og videoer, men alt form for debat hvori man ikke opfodrer eller erkender at man har brudt lov er vel okay.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×