Jump to content

MortenAlex's Blog

  • indlæg
    23
  • kommentarer
    74
  • visninger
    54.087

Kontrol Eller Ej ?

visninger

Jeg er kontrolfreak. Jeg ved det og jeg indrømmer det. Ofte er det brugbart, og har givet mig stor erfaring på flere områder. Men.. det kan samtidig være en forhindring for total nydelse - da den ekstreme orgasme handler om at give 100% slip på alt.

Jeg har opøvet stor kontrol med min krop. Alt fra tungen, hænderne og pikken - til lårmusklerne og underlivets bevægelser. Jeg kan læse de fleste kroppe, og ved hvad jeg skal gøre for at fastholde eller forøge min partners positive reaktioner. Jeg sætter en stor ære i at give min partner så mange orgasmer som muligt, og ser min egen nydelse som sekundær.

Personligt har jeg kun oplevet den helt store ekstase få gange i mit liv. De fleste gange, jeg har opnået en kolossal indre udløsning, har været ved smerte-påvirkning. Min ex-kone opnåede at få mig til at miste kontrollen 2 gange, og min nuværende kone ligeledes 2 gange.

Mit nuværende sexliv er elendigt. Så er det sagt. Det er sjældent vi dyrker sex, og når vi gør - handler det udelukkende for mig om at give min hustru nydelse. Ikke at jeg tror det er den store mind-blowing udløsning hun får, men hun får da orgasme. Vi ved godt den er gal...

En gang imellem lykkes det dog. Vores kærlighed til hinanden er stor, og vi nyder de dage hvor alting er skønt. Vores sex kan være vidunderligt, vi er bare kommet lidt for langt væk fra hinanden på det område.

I går valgte min kone at ignorere mit dårlige humør, og kæmpe for sagen. Min første tanke var at stoppe hende, og overtage seancen. Som jeg plejer... Men noget sagde mig pludselig, at jeg skulle lade være. At jeg skulle give hende kontrollen, magten og styringen med legen. Hvilket jeg så gjorde.

Det føltes meget underligt. Vores kommunikation er sparsom, og vi er blevet meget forsigtige med at signalere noget til hinanden. Ingen af os ønsker at blive afvist, vi er bange for at blive vraget. Så da min hustru i går ikke lagde skjul på hvad hun ville - vidste jeg ikke helt hvad hun forventede af mig. Og med den følelse i kroppen, var det angstprovokerende at give hende kontrollen fuldstændig.

Jeg er glad for at jeg gjorde det! Jeg ved udmærket godt, at min kone ikke vil gøre mig ondt. Og det gjorde hun så sandelig heller ikke. Hun kender mit problem med at afstå kontrollen, og hun var forsigtig i sin fremgangsmåde. Jeg opnåede at føle mig tryg og fandt modet og accepten til at give slip på min krops reaktioner. Lod den dyriske lyst overtage.

Dog sidder jeg her i dag, og ved med mig selv - at jeg overtager kontrollen igen næste gang. Det gamle handlingsmønster er ikke brudt hos mig. Kontrol er magt, og magt er overlevelse. Og en mand skal nu engang være den stærke, den styrende og den dominerende.... i hvert fald ifølge min opdragelse. (tak, lorte far) Heldigvis har jeg en kraftig feminin side, som har smidt det mantra af helvede til..!! Men at kontrol er magt, som er overlevelse - det sidder desværre så dybt i mig - at jeg nok aldrig kan få det helt væk.

Så ja, jeg er kontrolfreak. Ærgeligt for mig, men forhåbentlig skønt for den person jeg vælger at dyrke sex med.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×