Jump to content

Så...sex?!

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    2
  • visninger
    3.976

Hvad Tænder Jeg Ikke På?

visninger

Ham jeg ser spurgte mig forleden: Hvad tænder du ikke på?

Sære ting sætter bare gang i mine fantasier!

Jeg var ved tandlægen dagen efter, skulle bare have lavet en tandrensning. Jeg havde en vaskeklud for øjnene, da instrumentet sprøjtede vand i mit ansigt. Så lå jeg der, med øjnene dækket, munden åben og fantaserede. For jo, selv den situation tændte mig faktisk!

Jeg fantaserede om hvordan stolen blev kørt i en stilling, så mit hoved var bøjet bagover...

At han stak sin pik i munden på mig og kneppede mig i munden...

Kørte stolen op og legede med de skarpe instrumenter på min krop. At det der foregik i min mund blev fordelt over min krop.

Jeg forestillede mig hvordan en scaler (det hedder de spidse krog-lignende instrumenter åbenbart) kørte fra min mundvig ned over halsen, med et let tryk, ikke så det ridsede min hud, men så det føltes. Videre ned over mine bryster, lidt hårdere tryk på min nippel. At mærke sensationen af stål mod hud og tanken om at være i en andens magt.

I forvejen er man magtesløs, når man ligger sig i stolen og åbner munden. Psykologisk set kræver det jo ret stor overgivenhed.

Tanken om det kolde stål køre ned over min mave og videre ned, fik mig åbenbart til at trække vejret dybere, for jeg blev spurgt om det gjorde ondt :P

Jeg forestillede mig hvordan mine skamlæber bliver skilt af de sylespidse scalere... De skarpe spidser kører langs indersiden af mine lår.

Tanken om ikke at vide hvor han berører mig med det kolde stål næste gang, sætter mig i kog...

At blive kneppet på en tandlægestol kunne være så nice!

Mens jeg lå der, med ansigtet dækket, kunne jeg rigtigt koble fra hverdagens travle opgaver og lade mig glide over i fantasien og hvor har de bare mange sjove instrumenter...

En dims, der sprøjter med vand og et rør der kan både suge og puste... Jeg forestillede mig at blive bidt og suttet på brystvorten og derefter blive pustet på den, hvordan det chill, der går over huden hvor den var fugtig, gør mine nipples stive...

Der er jo uendeligt med muligheder og pludselig var min time i stolen allerede gået...

Elsker at være ved tandlægen!1 Kommentar


Recommended Comments

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×