Jump to content

MortenAlex's Blog

  • indlæg
    23
  • kommentarer
    74
  • visninger
    54.081

Til Helvede Med Himlen

visninger

Først var jeg i helvede.. i ret lang tid. Så bevægede jeg mig langsomt mod himlen, for at ryge direkte tilbage til helvede igen...

Med dette mener jeg, at jeg har haft en del at slås med de sidste par år. Store problematikker og sår har knust mig grundigt. Angst, misbrug og elendig psyke tvang mig i knæ, og min hverdag var tæt på at blive ødelagt permanent.

Med hjælp fra psykiater, terapi og hustru, kom jeg på benene igen og begyndte at se lyst på tilværelsen. Fik styr på misbruget, fik forståelse for angsten og havde det godt. Kunne smile igen, og føle mig som en værdifuld del af livet.

Sådan har jeg det ikke helt længere. Jo, på visse områder fungerer jeg fint. Måske ligefrem bedre end fint. Bare ikke privat... Mit tidligere misbrug er stadig tidligere - jeg er ikke faldet i endnu. Jeg frygter at det sker, men gør hvad jeg kan for at undgå det. Men min angst er begyndt at vise sit grimme ansigt igen. Og mit mål med at blive uafhængig af min store sexlyst er forlist for længst! Jeg når aldrig det mål...

Jeg befinder mig igen i en situation, hvor lysten til de forbudte ting er tilstede. Hvor jeg fantaserer om at give los, og drukne mig selv i nydelsen af ting - jeg ellers har forsvoret ikke at gøre igen nogensinde. Og jeg er igen begyndt at fantasere om at dyrke hed og vild sex med andre.

Hver dag er en hård kamp for mig. Det handler om overlevelse, både for mig selv fysisk og psykisk - men også for mit ægteskab. Fra det øjeblik min hustru kommer hjem, går al min koncentration og opmærksomhed til hende og vores børn. Jeg tilsidesætter mig selv fuldstændig, og gør alt hvad jeg kan for at de har det godt. Men i alle dagtimerne, hvor jeg er alene - der flyver tankerne og lysterne hastigt rundt i mig.

Jeg føler mig falsk. Jeg føler mig rådden. Velkommen tilbage til at være et svin!!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×