Jump to content

MortenAlex's Blog

  • indlæg
    23
  • kommentarer
    74
  • visninger
    54.087

Lysten Er Tilbage!

visninger

YES!!!!!!!!!!!!!!

Min lyst er tilbage!!! Endelig slap den sidste rest medicin sit grumme tag i min lyst, og jeg er nu en fri mand! Fri - forstået på den måde, at jeg igen kan få lyst til sex - helt af mig selv.

Det har været en hård tur gennem flere måneder, hvor jeg har kæmpet for at stå til rådighed for min hustru - selv om jeg på ingen måde havde lyst til sex. Medicinen druknede totalt enhver spirende tanke om sex hos mig, og det at give min kone nydelse blev en opgave.

Men i forgårs startede et nyt kapitel i vores sexliv. Min hustru lagde op til sex, og gav mig den helt store tur. Blowjob, anal og hende på alle fire. Langt om længe kunne jeg mærke lysten og jeg nød det! I går fik jeg så endelig selv lyst til sex, og nærmest angreb min hustru vildt og voldsomt. Hun troede vist at vi blot skulle sove, men næ nej!

En fantastisk eksplosiv lyst hamrede gennem min krop, og jeg kunne ikke andet end at give los for den. Fik min kone helt op og ringe ved at slikke hende til skønne orgasmer, og damn jeg nød hendes skrig! Desværre fik vi samtidig vækket vores søn med lydene - men han blev heldigvis på sit værelse... ups.

At presse min kone ned i sengen, holde hende fast og bare blive ved med at pirre hende - jeg dunkede af begær. Se hende vride sig af lyst og høre hende tigge mig om at tage hende - skønt! For til sidst at trænge dybt op i hende, mens jeg holdt hendes blik fast med mit - vi sansede intet andet end hinanden...

Sex er skønt, specielt når det er lysten der driver handlingen! Og endelig er jeg med, og ikke blot en passiv aktør!1 Kommentar


Recommended Comments

Det der, det er sex når det er bedst! :) Heldigt knægten er for lille endnu til at forstå lydene. Årh lige på det punkt er jeg rigtig glad for jeg ikke har børn.

 

Det er så dejligt at læse Morten! sikker på det nok skal være behjælpeligt til at bringe en del livsglæde tilbage. Nyd det - du har fortjent det.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×