Jump to content

MortenAlex's Blog

  • indlæg
    23
  • kommentarer
    74
  • visninger
    54.082

Savner En Ven

visninger

Ven... Ordet eller beskrivelsen dækker over ret meget. Hvad er en ven? Er det en der altid er der, hvis man har brug for hjælp, støtte eller en skulder? Er det en man kan grine med, være alvorlig med - eller bare være stille sammen med?

Jeg mangler en ven. I mere end en forstand...

Jeg havde en ven. Faktisk flere. Både irl og online. Men jeg har mistet i hvert fald 2 veninder, en fra hver verden. Sådan føles det. Det er højst sandsynligt min egen skyld. Helt klart min skyld, at min online-veninde smuttede. Jeg arbejdede ikke for vores venskab.

Men veninden irl, hun er smuttet - højst sandsynligt fordi hun er ved at blive voksen, og har indset hvor gammel jeg rent faktisk er... Jeg kan ikke bruges længere, jeg er blevet kedelig og standhaftig....

Begge tab gør fandens ondt. Lige nu er det dog tabet af min online-veninde, der smerter mest. Selv om vi aldrig har mødtes irl, har vi delt tanker og følelser så dybt og længe - at hun betyder rigtig meget for mig. Men at skulle læse online hvad der foregår i hendes liv af store begivenheder - uden at hun har fortalt det direkte til mig, det gør av. Jeg ved vi ikke har skrevet sammen privat længe, men alligevel. Jeg har forsøgt at række en ny hånd ud til hende, men følte mig delvist afvist og uønsket.

So be it.

Jeg har en del tanker og ting jeg gerne vil snakke med en god ven om. Men jeg har ingen... Jo, jeg har venner - men ingen jeg kan tale med om disse ting. Siden herinde virker noget forladt, jeg ser i hvert fald ikke mange af dem jeg har snakket med før herinde.. Det er okay, jeg har jo også selv været væk herfra i lang tid.

Jeg må bare kæmpe alene, som så mange gange før. Håbede det kunne være anderledes, men åbenbart ikke. Lort.2 Kommentarer


Recommended Comments

Tak Sexsafari. Den nævnte online-veninde kom faktisk ret hurtigt under huden på mig, og hun blev hurtigt den person jeg stolede mest på. Var jeg i tvivl om noget, spurgte jeg hende - og gjorde hvad jeg kunne for at følge hendes råd og henvisninger.

 

Jeg svigtede hende... Jeg blev asocial og underlig. Trak mig væk. Jeg røg ned i et hul så dybt, at jeg ikke ville trække hende med! Hvilket gjorde, at hun stoppede kontakten. Jeg har sidenhen forsøgt at reetablere den kontakt, men det virker ikke som om hun er interesseret. Hun har så åbenbart også travlt med nye spændende ting i sit liv, så jeg skal nok lade være med at forstyrre hende.

 

Vil hun have fat i mig, ved hun hvor jeg er...

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×