Jump to content
  • indlæg
    4
  • kommentarer
    2
  • visninger
    4.536

Bifyr På Klub

visninger

Charmant at stå på knæ på en sofa, med røven ud.... se, der er jo ikke noget særligt, men det charmante er, at en fyr ligger ind under mig og giver head på yndigste vis, alt mens en anden bollede mig... så begynder det at ligne noget. En tredie stod på den anden side af sofaen, så jeg kunne give ham head... alt mens tre fire fyre spillede pik i begejstring over festelighederne.

Men det var jo ikke sådant, det begyndte.

Dagen begyndte med at stå tideligt op...nej, egentlig aften før, da jeg chattede med den purunge, og måtte melde fra ovenfor en gang chatt-sex. For jeg skulle altså tideligt op her i dag, og når vi går i gang med chatt og fantsier... er vi først færdige kl 3 om natten. Og det ku´jeg ikke, for havde møde tideligt inde i Kbh.

Så...dagen begyndte med at passe min sengetid, stå tideligt op og cykle en 15 km. Og så et møde, hvor jeg fremlagde et undervisningsprogram for 160 timer, og så var det, at jeg havde planlagt en tur i Adam & Eva.

Men ingen aftale... tænkte bare, lidt heterosex efter al den bøssesex de sidste uger kunne være på sin plads. Men jeg var sulten, og faktisk ikke så liderlig, at det gjorde noget. Så en stille alenefrokost inde på Café Bjørg. Havde Amigo lidt i tankerne.... sad og skrev lidt på computeren på cafeen. Og så faldt jeg i staver over at seksuel dovenskab er lige så slemt, som al anden dovenskab, så selv om jeg sådan set ikke var vildt liderlig, ville jeg i klub.

Arbejdsglæde kommer, når vi arbejder...liderlighed og lyst kommer, når vi sexer...

Og i den stemning er BodyBio at foretrække,-altid fyre, som er friske på et og andet og ofte mere end det. Så op på cyklen, og derhen.

Undtagelsesvis satte jeg mit og kikkede film, før jeg kravlede ud af tøjet. En japans pige fik en masse massageapparater...og en blond yndighed med store naturlige babser... måtte heller se, at komme ud af tøjet.

Så.. og så hen til et gloryhole og blive stimuleret... noge så dejlig. Og darkroom...en masse kroppe og pikke og munde og et par transer og røvpule en af dem....(tager altid og åbner et par kondompakker, og de går ind under nøgleelastikken, det er fuldstændigt umuligt at åbne en kondompakke med fingerne fedtet ind i glidekrem.)

Og der var da virkelig gang i den... hyggede mig i saunaen med at give en fyr et blow...en omgang til i darkroom, og så på den anden side af gloryholet. En håndfuld eller flere pikke... sperm drev ned af mit ansigt, brillerne fedtet ind...resultatet udeblev da heller ikke..pisse liderlig og ind i darkroom og blive bollet og suttet til orgasme. Sådan. Ikke et ord, bare sex.

Så var det, at jeg trissede ind i et af filmrummene og skulle sådan lige hvile mig. Men en fyr ved siden af mig tiltrak en anden, som så begydte at sutte og gramse... og også på mig. Det kan jeg jo ikke stå for... begejstringen meldte sig ret håndfast.... og resen kender I; op på knæ... og pikke til far her.

Det var sku´langt at cykle hjem.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×