Jump to content
  • indlæg
    1
  • kommentarer
    5
  • visninger
    1.220

Et Ønske Blev Opfyldt

visninger

Kæresten havde i noget tid spurgt om jeg ikke ville binde ham til sengen, så det var mig der tog over, så det gjorde jeg en aften - og med stor succes og tilfredshed fra kærestens side ! :rolleyes:

Gik ind og iførte mig selvsiddende strømper, en rød silke babydoll overdel med sorte blonder og huller, så brystvorterne kan stikke ud og så selvfølgelig g-streng. Da jeg havde fået outfittet på spurgte kæresten om jeg allerede gik i seng hvortil jeg stilte mig frem i døren og svarede: jaah jeg gør da, men hvad med dig? Han blev meget overrasket og styrtede rundt for at slukke alt og skynde sig ind til mig.

Så bandt jeg ham med nogle af hans slips, som han før har brugt på mig. Både fødder og hænder blev bundet og så brugte jeg omkring en time på at pirre ham og kærtegne/kysse ham, bide og slikke ham på brystvorterne. Brugte også vibratoren på min dildo til at kilde ham på pungen, så han blev ekstra følsom.

Så fik jeg ham også til at tro, at han ikke ville få et blowjob den aften, som han faktisk hoppede på - men kunne ikke lade være, han så også noget skuffet og trist ud, da jeg bildte ham det ind xD Så overraskede ham med et, hvor jeg vendte mig om, så min røv struttede lige op i ansigtet på ham, hvor han ikke fik lov til at røre - selvom han meget gerne ville!

Derefter lagde jeg mig ned mellem hans ben med hovedet modsat ham og begyndte at lege med mig selv med fingrene, så han kunne kigge på, mens han var bundet. Så bandt jeg ham op og lod ham tage styringen, hvor han nærmest overfaldt mig :rolleyes: Han fik mig til at komme ret hårdt med sin finger på min klit mens han kneppede mig i missionær og efter det tog han mig i doggy indtil han kom. Det var en ret intens omgang !

Bagefter var han en meget meget lykkelig fyr ! :wub:5 Kommentarer


Recommended Comments

Dejlig historie, Frk Nedergaard - det, at du binder ham, og at han derefter "nærmest overfaldt mig", får mig til at tænke på, at det minder om en hund, der bliver bundet udenfor slagterens vindue. Hvad mon der sker, når den slippes løs :-) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×