Jump to content

Så...sex?!

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    2
  • visninger
    3.974

Om denne blog

Jeg vil dele mine oplevelser og tanker af seksuel karakter.

Indlæg på denne blog

 

Hvad Tænder Jeg Ikke På?

Ham jeg ser spurgte mig forleden: Hvad tænder du ikke på? Sære ting sætter bare gang i mine fantasier! Jeg var ved tandlægen dagen efter, skulle bare have lavet en tandrensning. Jeg havde en vaskeklud for øjnene, da instrumentet sprøjtede vand i mit ansigt. Så lå jeg der, med øjnene dækket, munden åben og fantaserede. For jo, selv den situation tændte mig faktisk! Jeg fantaserede om hvordan stolen blev kørt i en stilling, så mit hoved var bøjet bagover... At han stak sin pik i munden på mig og kneppede mig i munden... Kørte stolen op og legede med de skarpe instrumenter på min krop. At det der foregik i min mund blev fordelt over min krop. Jeg forestillede mig hvordan en scaler (det hedder de spidse krog-lignende instrumenter åbenbart) kørte fra min mundvig ned over halsen, med et let tryk, ikke så det ridsede min hud, men så det føltes. Videre ned over mine bryster, lidt hårdere tryk på min nippel. At mærke sensationen af stål mod hud og tanken om at være i en andens magt. I forvejen er man magtesløs, når man ligger sig i stolen og åbner munden. Psykologisk set kræver det jo ret stor overgivenhed. Tanken om det kolde stål køre ned over min mave og videre ned, fik mig åbenbart til at trække vejret dybere, for jeg blev spurgt om det gjorde ondt Jeg forestillede mig hvordan mine skamlæber bliver skilt af de sylespidse scalere... De skarpe spidser kører langs indersiden af mine lår. Tanken om ikke at vide hvor han berører mig med det kolde stål næste gang, sætter mig i kog... At blive kneppet på en tandlægestol kunne være så nice! Mens jeg lå der, med ansigtet dækket, kunne jeg rigtigt koble fra hverdagens travle opgaver og lade mig glide over i fantasien og hvor har de bare mange sjove instrumenter... En dims, der sprøjter med vand og et rør der kan både suge og puste... Jeg forestillede mig at blive bidt og suttet på brystvorten og derefter blive pustet på den, hvordan det chill, der går over huden hvor den var fugtig, gør mine nipples stive... Der er jo uendeligt med muligheder og pludselig var min time i stolen allerede gået... Elsker at være ved tandlægen!

Gæst

 

Kan Man Få Nok?

Jeg har min menstruation! Fucking Lort! For jeg havde en fræk aftale igår aftes. Jeg har set fyren, J gennem et par måneder og vi har en fantastisk kemi. Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver altid vildt liderlig, når jeg bløder. Måske er det bare følelsen af at være våd mellem benene, der tricker noget som min krop tolker som liderlighed og så bliver jeg det?! Men ihvertfald: Jeg bløder og det bryder J sig ikke om! Hvad gør man når man er horny og ved at ens "tilstand" frastøder fyren? Jeg havde vasket mig rigtig godt, sat en tampon op og pakket Cherry (min butplug), glidecreme og tænkte, at nu måtte det briste eller bære... Der er nemlig noget med analsex. Jeg er ret åben omkring det. Jeg føler, at det hjælper mig at tale om det. At af-tabusere det. Jeg blev voldtaget af to fyre, jeg selv ville have sex med! Hvordan kan man det? Jo, jeg havde mødt de her mænd, som taget ud af Boondock Saints, de lignede lidt hinanden, havde næsten ens stil og var enormt mystiske... De tiltrak mig... Jeg talte med dem og flirtede med dem og de vidste udemærket, at jeg havde lyst til dem. De ville ikke være de første fyre, jeg havde en trekant med, så hvad? At få dem begge, på én gang, DP, blive fyldt ud af deres pikke, mmh... Jeg ville elske det! Jeg havde bare ikke forestillet mig, at jeg ville være bevidstløs mens vi havde sex! Jeg husker at de tilbød mig et bad og at de ville komme op med en drink, når jeg var færdig. Efter mit bad, kravler jeg forførende op i sengen til dem, tager imod min whisky og nusser dem forførende, mens jeg finder mig til rette i mellem dem. Sort. Da jeg vågner, har jeg blå mærker overalt på min krop, mit ene øje er ømt, rødt og hævet, jeg bløder fra både fissen og røven, mine skamlæber er hævede og nærmest violette... Den ene vækker mig med kaffe og en croissant, som om intet var hændt... Jeg ville jo selv. Men siden har det været svært for mig at have analsex, flashbacks, min krop låser, ubeskrivelig smerte. Så mødte jeg J. Igen. For 9-10 år siden havde vi en kort affære og jeg nød dengang at have analsex med ham. Jeg købte mine butplugs (Cherry og Diamond) fordi han gav mig lyst til og mod på at prøve igen. Normalt vis har vi ret hårdt sex...Han er hård og dominerende når vi har sex; håndjern, fixering og fastholdelse. Jeg nyder det nu, det er fedt at være så magtesløs til trods for at jeg kæmper mod ham med alt jeg har. Men analsex med ham er så sensuelt, intimt og romantisk. Han holder mig tæt, kærtegner mig og lytter til min krop. Hvor er det skønt at så voldsom en mand, kan være så omsorgsfuld og hjælpe mig til at genfinde lysten til analsex Lysten har nok alligevel altid været der, men med ham blev det virkeligt! Nåh ja, sex og menstruation... Den hvide snor, der hang ud af min fisse, kunne han heldigvis abstrahere fra og vi havde det skønneste analsex

Gæst

×