Jump to content
  • indlæg
    2
  • kommentarer
    13
  • visninger
    5.458

Om denne blog

Cølibat bloggeren

Indlæg på denne blog

 

Norske Agnethe

Her er en smuk norsk pige fra 2005. De ovenstående billeder er reducerede i størrelse. Hent dem i fuld størrelse her. Agnethe - 10pix - 2005.11.30.zip

KBmaster28

 

Liderlig Og Deprimeret

Endnu en dag er ved at være ovre. Det blev til endnu en dag med udfordringer. Planen var at skulle få lavet en rapport færdig, Men jeg kan ikke komme ud af min "jeg skal ha noget nu" zone og fik intet lavet. Som altid. Har kraftigt overvejet at søge hjælp til at styre min sexlyst da det virkelig ødelægger mit liv, at gå og tænke på sex og hvordan man skal få det hele dagen tager tankerne væk fra det vigtige i livet og gør det svært at nyde selv en smuk dag som idag, intet smagte godt, Selv de vidunderlige strande ved dueodde sagde mit intet. Nåhr ja en strand og hvad så. Desværre har jeg ikke råd til terapi så mon ikke man skal en tur til lægen og snakke lidt med ham om hvad der kan gøres. Piller eller noget i den dur for at få mit liv tilbage igen, under min kontrol.

KBmaster28

×